یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

قدردانی امیرعبداللهیان از خانواده شهید طهرانی مقدم + عکس

قدردانی امیرعبداللهیان از خانواده شهید طهرانی مقدم + عکس مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه کشورمان با حضور در بیت سردار شهید حسن طهرانی مقدم پیام تشکر وزیرخارجه را به خانواده شهید ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین میثم امرودی، مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه صبح امروز با حضور در بیت سردار شهید حسن طهرانی مقدم با خانواده این شهید دیدار و پیام تشکر وزیرخارجه را به خانواده شهید ابلاغ کرد.

 

وی پس از اهدای گل و قرائت پیام قدردانی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران از خانواده شهید بزرگوار سردار حسن طهرانی مقدم در سخنانی ضمن یادآوری ضرورت احیای نام و یاد شهدا و پیگیری راه آنان، گفت: مقام معظم رهبری فرمایشی دارند مبنی براینکه زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا کمتر از شهادت نیست و لذا دائما می‌بایست نام و یاد این شهدا را احیا کرد و نکته مورد تاکید دیگر معظم له در خصوص شهدا قدم برداشتن در راه مسیر شهدا است که قدم در قدمگاه شهیدان گذاشتن کار سختی است. جوانان ما اگر دنبال راه انقلاب هستند راه همان راهی است که شهید طهرانی مقدم ادامه داده است.

قدردانی امیرعبداللهیان از خانواده شهید طهرانی مقدم + عکس

امرودی خطاب به خانواده شهید در ادامه تصریح کرد: برخی‌ها فکر می‌کنند شهید طهرانی مقدم فقط بازدارندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشت درحالی که به این مسئله توجهی ندارند که ملتی که شهید داده است خود این شهدا بزرگترین قدرت بازدارندگی را برای ملتشان ایجاد کرده‌اند.به این معنا که بزرگترین قدرت نرمی که می‌تواند در برابر دشمن بازدارندگی ایجاد کند خود این شهیدان هستند و به تعبیر حضرت امام ملتی که شهادت دارد شکست ندارد. بنابراین شهادت اوج اقتدار ماست و به تنهایی بازدارنده است.

 

مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه در ادامه با اشاره به عملیات موشکی و پهپادی غرور آفرین اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه اهداف صهیونیستی در عمق این رژیم را مدیون جانفشانی‌های شهدایی چون طهرانی مقدم و حاج قاسم سلیمانی دانست و آن را تکمیل کننده تلاش‌های دستگاه دیپلماسی به نفع ملت‌های منطقه برشمرد.

 

وی در پایان با تشکر از زحمات خانواده شهیدان طهرانی مقدم برای ملت و نظام گفت که بواسطه حضور در جمع این خانواده بزرگ که آثار و برکات غرور آفرین آن را امروز در این شرایط سخت مشاهده می‌کنیم، خداوند را شاکر هستم و به نیابت از آقای امیرعبداللهیان که هم اینک در ماموریت حضور در سازمال ملل هستند و به اتکای تلاش‌های این شهدا و حمایت‌های مردم در روز قدس آن سخنرانی قاطع و دشمن شکن را در صحن سازمان ملل ایراد کردند مراتب تشکر و قدرانی را خدمت خانواده شهیدان طهرانی مقدم اعلام می‌دارم.

 

در این دیدار علاوه بر مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه، حجت الاسلام فلاحی، دکتر فداحسین مالکی و دکتر زهرا الهییان به نمایندگی از مجلس شورای اسلامی و دکتر خطیبی معاون وزیر علوم، مهدی شکیبایی معاون اتحادیه بین المللی سازمانهای غیر دولتی حامی فلسطین نیز حضور داشتند و طی سخنانی مراتب تشکر و قدردانی خود را از بابت زحماتی که شهید طهرانی مقدم در ایجاد توانمندی‌های موشکی و پهپادی متحمل شدند، به بیت شهید طهرانی مقدم اعلام کردند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار